Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El Pinxo li va dir al Ganxo

Amigurumis de festa major

  • 1
    Mecenes
  • 6.0
    mensuals
  • 18.08
    total
Ganxet del nº3
Amb aquest nivell cada més rebràs un patrò d'amigurumi, una cosa petita d'una o dues pàgines màxim, de temporada, coses de Nadal per Nadal, d'estiu a l'estiu, ja m'entens! 
Tots els patrons porten fotos i explicacions i són en català. 
3,00 € mensuals
Ganxet del nº6
Amb el patró petit de temporada no en tens ni per escalfar el ganxet, amb aquest nivell de subscripció tindràs els patrons petits i també un patró gros, de més de 3 pàgines, amb moltes parts que odiaràs cosir!
6,00 € mensuals
Ganxet del nº12
Realment t'agrada el ganxet! Per aquest nivell de subscripció tindràs els dos patrons anteriors, el petit i el gros, i a part podràs demanar un patró personalitzat cada dos mesos! Diga'm que es el que sempre has volgut teixir i jo farè el teus somnis realitat!
12,00 € mensuals
Ganxet del nº20
Estimes al ganxet i per alguna estranya raó també m'estimes a mi! Acumula tots els patrons dels nivells anteriors i aconseguix un patró exclusiu i al teu gust cada mes, que no me n'enteri jo que el teu ganxet passa gana!
20,00 € mensuals
Ganxet del nº50
Per aquest subscripció posaré una foto teva a l'entrada de casa meva! 

Però també tindràs accés als patrons petits, als grans, a un patró al més personalitzat, un regal pel teu aniversari i tres hores de classe presencial al mes a la botiga que tenim a Reus, al camí de Riudoms nº6, i a un 10% de descompte en totes les llanes, farciments, ulls i demés complements ganxetàires! 

50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat